Lediga jobb

Lager och logistik Extra Jobb
Publicerad: 2017-08-24 
ArbetsgivareB3P
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeInköp/Logistik
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-31
Om tjänsten

B3 Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi är främst aktiva i bygg- och logistikbranschen men med diverse uppdrag inom andra områden. Vi hjälper både studenter och seniora profiler med att hitta sin nästa anställning. Är du vår nästa stjärna?

Vi söker nu på kundsräkning duktiga människor som vill jobba extra med uppdrag inom lager och logistik. I arbetet kommer man även få arbeta mot kunder vilket kräver att man som person är bekväm med att bemöta människor med service som fokus. Personen vi söker är noggrann, ansvarstagande och tillför en positiv energi på sin arbetsplats. 

Kvalifikationer

Truckkort A och B. 

Ansökan

Är detta något för dig? Sök direkt!

Vi jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sök därför så snart som möjligt. Du skickar in ditt CV och personliga brev via vår hemsida www.b3p.se. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila dem till alexander@b3p.se. OBS, vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!