Lediga jobb

Trafikingenjör
Publicerad: 2017-09-18 
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdag2017-10-15
Trafikingengör

ATA är ett av Sveriges starkaste varumärken i branschen för att lösa komplexa trafiksituationer vid arbete på väg och att utveckla trafiksäkerhet. ATA har sedan 1967 fokuserat på att utveckla produkter för vägar och vägarbetsområden.

Söker du ett arbete där du vill ta ansvar? Brinner du för att prestera? Vill du vara med och påverka ett vinnande lag? Då är rollen som TA-Planritare hos ATA ditt nästa arbete.

Vi söker nu en person som vill arbeta med att upprätta trafikanordningsplaner (TA-planer) för att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter. Utöver det faktiska framtagandet av ritningen sköter du kundkontakten från planering till genomförande.

TA-planen upprättas utifrån kundens önskemål beträffande bl.a. arbetsmetod, tidsplan och en säker arbetsmiljö. Din uppgift blir sedan att rita upp detta med hänsyn till befintliga regelverk.

Personen som söker jobbet behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom denna bransch däremot behöver personen vara bekväm med ritningar och CAD-program. Det absolut viktigaste är att personen som söker detta jobb gillar att ta ansvar, är noggrann, har ett eget driv och är villig att lära sig. Du kommer alltså få möjlighet att lära dig branschen på plats. 

 

 

Kvalifikationer

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, erfarenhet av liknande produktion är inget krav men meriterande. 

Meriterande 

  • Erfarenhet av bygg-, anläggning- och vägarbetsbranschen ses som meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
  • Erfarenhet av CAD-program ses som meriterande.
  • YH-utbildning inom området är meriterande.

Företaget befinner sig på norra sidan Stockholm. Det går alldeles utmärkt att ta sig dit med pendeltåg (ca 5 min gång från pendeltågsstation).

Ansökan

Vi jobbar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Du ansöker via B3 Personals hemsida www.b3p.se. Har du frågor kring tjänsten eller Hyrrekryteringsprocessen är du mer än välkommen att höra av dig till Alexander Ytterberg, alexander@b3p.se

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!